SELAMAT DATANG


KLIK FOR MORE INFO

Jumaat, 8 Ogos 2014

Date Hari ni..

Assallammualaikum... Mmm... napa erk.. aku post.. date  yang tertera 7 hb Ogos.. padahal.. bari post tadi.. Hari  ni berapa haribulan yer....

apa masalahnya ni ya.. memang time tu gitu ka.. laptop masalah ker.. ada sesapa yang boleh bantu tak,..

4 ulasan:

  1. try tgk balik kat post setting bahagian schedule.. maybe awak ter-set date entri 7hb kot.. =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak kacau bahagian schedule tu..

      Padam
  2. ni kena gi setting kot.. sbb ada yg bila mula2 berblogging dia autoset timezone luar negara... oh lagi satu... word verification kena remove sbb sukar pengunjung nak komen :)

    BalasPadam
  3. Da ubah kat setting sis km. Says rasa yang word verification kat blog ni da bukak. Nanti saya cek balik.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana berkunjung ke blog ini
Jangan memalu tinggalkan komen yer.