SELAMAT DATANG


KLIK FOR MORE INFO

Jumaat, 8 Ogos 2014

Segment Blog Walking Ogos By Karya Mahirah

SEGMEN DAH TAMAT

Assallammualaikum semua.. jom join 


Syarat-syaratnya

1. Wajib follow blog KM
2. Buat Tajuk Entry "Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah"
3. Copy Banner di atas. jika tak boleh "drag" banner di atas ke entri korang.
4. Backlink semula ke entri segmen KM ni
5. Tinggalkan link entri korang di sini 
6. Mesti blog walking ke semua peserta segmen ini. *mmg tujuan asal segmen ni. 
7.Warganegara

Hadiahnya
Top Refferal akan menerima duit raya sebanyak RM10
5 peserta bertuah akan menerima RM5 setiap sorang

Apalagi jom join
Tarikh Tutup 15 Ogos 2014

Jangan lupa tinggal jejak anda di SINI yer..

46 ulasan:

  1. salam
    balas kunjungan dari segmen yg sama ^^
    thanks ya

    BalasPadam
  2. Singgah dan follow sini. :)
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks.. nanti kita melawat kat blog awak yer.:)

      Padam
  3. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam.. Selamat hari raya dan happy blogging juga.. :)

      Padam
  4. KM mencari, kat mana button follow awak? ke KM yg rabun ni? haha... tlg tunjuk ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sowi KM button saya ni budak baru belajar. xtau mana p dah button tu. huhu.. rasa2 macam dah tempel balik tu..:)
      tima kasih singgah.

      Padam
  5. Hi Awana...salam perkenalan! Jemput singgah ke blog Nad nanti.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal juga nad:) Nanti kita singgah blog awak yer.

      Padam
  6. Salam perkenalan, sy dr segment yg sama. Jom singgah sini.

    BalasPadam
  7. Kunjungan Balas.. Salam perkenalan..

    BalasPadam
  8. Blogwalk dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  9. Akak dtg berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    done follow sini #3

    BalasPadam
  10. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  11. salam..

    singgah beraya sini dari segmen yang sama dan follow awak.
    jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  12. singgah dari segmen yang sama ye..

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  13. singgah dr segen yg sama.done follow :)

    BalasPadam
  14. Assalammualaikum..datang membalas kunjungan dan follow serta menabung minum pagi OldTown Coffee

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam.. terima kasih:)

      Padam
  15. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  16. Salam kenal..balas kunjungan dari segmen yang sama... happy blogwalk !

    BalasPadam
  17. hi salam kenal...BW dari segmen yg same..jemput follow me ye...tq :)

    http://eirza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  18. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. View mine :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks.. ya. saya akan singgah kat blog awak..:)

      Padam
  19. singgah follow awak...jenguk sini ye=)http://umihajrah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah follow awak juga.. thanks kerana singgah

      Padam
  20. Assalam, hai fara dtg dari segmen yg sama..

    BW sini dan follow awak =)

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum. Abah Zuki datang dari segmen yg sama dan terus follow blog awak.

    http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-oleh-karya.html

    BalasPadam
  22. hai singgah dari segmen yang sama. selamat berkenalan :)

    http://renbowlala.blogspot.com/

    BalasPadam
  23. Salam..
    Singgah blogwalking semoga berjaya

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  24. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    salam kenal and done follow sini..
    jemput singgah blog CT pulak yaaa..
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    BalasPadam
  25. singgah melawat ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    BalasPadam
  26. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  27. Assalamualaikum, wawa datang dari segmen yg sama follow sini :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  28. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    BalasPadam
  29. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana berkunjung ke blog ini
Jangan memalu tinggalkan komen yer.