SELAMAT DATANG


KLIK FOR MORE INFO

Jumaat, 8 Ogos 2014

Giveaway Harry Potter Postcards from Germany

Assallammualaikum..


give away ni.. kira menarik sangat kerana ada stamp..
Betapa gembiranya jika dapat ni.. huhu..
penulis blog ni.. bukan kat Malaysia.. jadi yang besh nyer tu.. giveaway adalah barangan yang di beli di luar negara.. mmm yang penting ada stamp. huhu.. 
Sapa yang berminat kumpul stamp. boleh join giveaway ni mana tau leh menang. 

Okey.. masa masih panjang... 

give away akan berakhir pada 27 Ogos 2014

13 ulasan:

  1. terima kasih join! rajin2 lah bukak blog saya untuk sebarang update ye...kalau xde update, jemput bace ape2 post ye... :D salam persahabatn ye... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah.. salam persahabatan juga : )

      Padam
  2. sy ade join jugak. goodluck ok :)

    latest: Raya #4

    BalasPadam
  3. Good Luck
    singgah dari segmen yg sama

    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. goodluck too. Nanti kita ziarah awk ye.

      Padam
  4. Datang melawat dan blogwalking.. Dari GA yang sama... Semoga berjaya...

    http://www.ladyainaa.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    BalasPadam
  5. saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

    BalasPadam
  6. Singgah BW dari GA yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    BalasPadam
  7. Good luck and all the best :)
    blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana berkunjung ke blog ini
Jangan memalu tinggalkan komen yer.